Stanovanje dvosobno, oddaja Cena: 2.800,00 €

Piran/Pirano, Lucija

Osnovni podatki

transakcija:
oddaja

šifra oglasa:
OS00363J

vrsta objekta:
stanovanje

tip:
dvosobno

regija:
Južna Primorska

lokacija:
Lucija

področje podrobno:
Piran/Pirano

leto izgradnje:
2005

velikost:
79,86 m²

energetski razred:
C (35-60 kWh/m²a)

opis

Na izredno lepi lokaciji oddamo svetlo in prostorno dvosobno stanovanje.

Le to obsega veliko dnevno sobo s kuhinjo in jedilnico ter izhodom na velik balkon s pogledom na morje in okolico, garderobo, večjo spalnico, dnevno stranišče, shrambo ter kopalnico z tušem, straniščem in bidejem. Stanovanju pripada tudi garažno parkirno mesto.

Ker boste bivali v najvišjem nadstropju urejenega okolja Rezidence Park Lucija, vas pogledi sosedov ne bodo motili, sami pa boste imeli svoj kotiček za sproščanje tudi na balkonu. S stropovi, ki v tem nadstropju merijo preko 3m v višino, varčnim ogrevanjem in pohlajevanjem ter premišljenim tlorisom, bo vaše bivanje v tem stanovanju resnično na najvišji ravni.

Poleg recepcije in kavarne je za goste Rezidence na voljo tudi fitnes in savne, pralnica in čistilni servis ter druge pomožne storitve najvišjega nivoja. V bližini boste imeli trgovino, marino, banko, pošto, vse dostopno peš, hkrati pa boste bivali na robu zelenega pasu Seče, kar vam omogoča uživanje in izlete v naravo.

Stanovanje je popolnoma opremljeno.

Stroški kot so elektrika, voda, smetarina, internet, upravnik, tv, niso vključeni v ceno mesečnega najema in se plačujejo mesečno po porabi.

Najemnik ob vselitvi plača varščino v višini 1 mesečne najemnine + tekočo najemnino  v višini 1 mesečne najemnine. Najemnik prevzame v plačilo še  del stroška sestave najemne pogodbe, kar vključuje naslednja dejanja posrednika: izvedbo primopredaje nepremičnine in sestavo zapisnika, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva, skladno s cenikom, navedenim v splošnih pogojih poslovanja nepremičninske družbe, t.j. najemnik pri oglaševani najemnini plača 2800 EUR plus 22 % DDV.

 

DOM REAL d.o.o.
  • Ukmarjeva ulica 2
    1000 Ljubljana

Kontaktna oseba:
Janja
Številka licence:
02363
GSM:
+386 51 676 939
e-pošta:
janja@dom-real.com

Kontaktni obrazec

Podobne nepremičnine

Poslovni prostor, Ljubljana

Vič Rudnik
oddajao

13,50 € / m² (~ 1.232,82 €)

Na izjemni zaželeni lokaciji na Rudniku oddamo poslovne prostore z lahkim in hitrim dostopom do obvoznice ter zagotovljenim ...

91 m² 2007

Poslovni prostor, Savinjska

Rogaška Slatina
oddajao

450,00 €

Rogaška Slatina, Poslovni center Sonce, posl.prostor-ambulanta, ordinacija, primerno tudi za masaže, alternativno medicino, joga ...

100 m² 1994