Hiša dvojček, prodaja Cena: 295.000,00 269.000,00 €

Ig, Tomišelj

Osnovni podatki

transakcija:
prodaja

šifra oglasa:
PH00329MU

vrsta objekta:
hiša

tip:
dvojček

regija:
Osrednjeslovenska

lokacija:
Tomišelj

področje podrobno:
Ig

leto izgradnje:
2007

velikost:
167,20 m²

parcela:
296,00 m²

opis

V okolici Ljubljane, v mirnem okolju, je na voljo enota dvojčka, ki se nahaja v Tomišlju pri Igu. Hiša je locirana v urejenem in mirnem novejšem naselju tik ob gozdu.

Hiši pripada velik vrt, na katerem stoji lopa za shranjevanje koles ter vrtne opreme ter tlakovana terasa, pred samo hišo pa je lastniški prostor namenjen parkiranju 4 avtomobilov.

Hiša sestoji iz treh etaž, vsaka v izmeri cca 55m2, v skupni izmeri 167m2.

V pritličnem delu se nahaja predprostor z garderobno omaro, toaleta, shramba ter kuhinja, ki se povezuje z veliko dnevno sobo z izhodom na teraso in vrt.

V prvem nadstropju se nehajta dve prostorni spalnici z izhodom na balkon, garderobna soba, kopalnica ter hodnik z vgradno omaro.

Drugo nadstropje sestoji iz velikega prosta, kateri se sedaj uporablja za spalnico, možno pa ga je pregraditi in narediti dve prostorni sobi. Dodatno se v nadstropju nahaja tudi kabinet ter toaleta.

Hiša je bila vseljena leta 2008 in od takrat redno vzdrževana. Vgrajeno je bilo zelo kvalitetno pohištvo, zlasti kuhinja, katera je bila izdelana po meri. Enako velja tudi za vgradne omare.

Obratovalni stroški so nizki, saj je hiša skozi cel dan obsijana s soncem.

Po celi hiši je razpeljano talno gretje. Primarno ogrevanje je na plin, poleg centralnega ogrevanja se je možno posluževati tudi ogrevanja na drva s kaminom v dnevni sobi. Vodo je po želji možno ogrevati tudi samo z elektriko. Vgrajena je tudi klimatska naprava Daikin, višjega cenovnega razreda, sistem hlajenje/ogrevanje.

Na oknih so vgrajene aluminijaste rolete znamke Roltek na električni pomik, prav tako so na oknih vgrajeni komarniki. Po tleh so položeni kvalitetni tlaki granitogres, videz les, v otroški sobi pa je položen parket.

Hiša se prodaja delno opremljena.

V bližini se nahajata šola in vrtec, ki sta od hiše oddaljena 400m. Najbližja trgovina je oddaljena slab kilometer stran.

V Igu, ki je oddaljen cca 4km stran, se nahaja še vsa preostala infrastruktura (občina, pošta, lokali, trgovine ipd.), do tja pa vozi lokalni avtobus vsakih 20 do 30 min. Do Ljubljane je od tam naprej urejena LPP povezava št. 19I.

Soseska je izjemno prijazna za družine, saj je umeščena v mirno in varno okolje ter otrokom omogoča brezskrbno igro na ulici pred hišo, hkrati pa je tudi zelo primerna za starejše, ki cenijo mir in bližino narave. 

Hiša je vpisana v zemljiško knjigo ter brez bremen.

Ponudbeni pogoj prodajalca: plačilo davka na promet nepremičnin prevzame kupec.

 

 

DOM REAL d.o.o.
  • Ukmarjeva ulica 2
    1000 Ljubljana

Kontaktna oseba:
Marko Udovč
Številka licence:
0254702515
GSM:
+386 31 245 137
e-pošta:
marko@dom-real.com

Kontaktni obrazec

Podobne nepremičnine

Hiša, Osrednjeslovenska

Dol pri Ljubljani
prodajao

273.750,00 €

V neposredni bližini Ljubljane, z odličnim dostopom na AC in zgolj 7 km oddaljeno od Ljubljane prodamo novoizgrajeno družinsko ...

149 m² 2020

Hiša, Osrednjeslovenska

Domžale
prodajao

399.870,10 €

Na lahko dostopni lokaciji, v urejeni soseski, prodamo premišljeno zasnovano stanovanjsko enoto dvojčka, montažne gradnje ...

145 m² 2020

Hiša, Osrednjeslovenska

Domžale
prodajao

399.879,10 €

Na lahko dostopni lokaciji, v urejeni soseski, prodamo premišljeno zasnovano stanovanjsko enoto dvojčka, montažne gradnje ...

145 m² 2020